avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Ajutor! Faliment!
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Ajutor! Faliment!

Buna ziua, sunt unic asociat al unui SRL care e in prag de faliment. Practic nu mai fac fata si vreau sa declar faliment. Societatea nu detine bunuri, dar are insa datorii la stat. In aceste datorii sunt si cele sociale si de sanatate pentru un angajat. Nu mai am de unde sa platesc! Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac! Raspund ca persoana fizica?
Cel mai recent răspuns: lucianrosca , utilizator 22:47, 24 Martie 2011
cristinaotava a scris:

Doar daca persoana respectiva va face plangere penala

Este infractiune, indiferent daca persoana face sau nu plangere. Plangerea penala o face fiscu oricum pentru ca au trecut mai mult de 30 de zile de la scadenta si este vorba de o contributie cu retinere la sursa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ddatorii pe firma sechestru Yahweh Yahweh Buna ziua, Am o nelamurire,mama mea detine o firma unde si-a bagat si cartea de munca sa \\"mearga\\" in continuare,dar in ultimul timp nu a mai platit ... (vezi toată discuția)
Faliment cristina.botezatu cristina.botezatu Ma adresez unui avocat sau unui jurist cu experienta. In cazul unei firme cu datorii la bugetul de stat in valoare de 10.000 lei, datorie pe care ... (vezi toată discuția)
Cererea insolventei de catre mfp ContSters94259 ContSters94259 Societatea mea are datorii de 220 mil vechi la stat.Finantele au spus ca nu pot trece eu firma in insolventa deoarece am depasit ceva plafon...dar finantele ... (vezi toată discuția)