avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1165 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ma reprezint singura pt incredintare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ma reprezint singura pt incredintare minor

Buna seara,
As dori sa ma sfatuiti ce sa fac sa nu gresesc la proces avand in vedere ca ma reprezint singura.Am o fetita de 2ani jumatate si de 7 luni e la mine,nu l-a vazut pe tatal ei de 4 luni si atunci doar jumatate de ora.Daca va cere drept de vizita un weekend intreg cum sa fac sa ma opun deoarece fetita de cand s-a nascut doar cu mine a dormit si nu vrea sa se duca la el in plus el locuieste intr-o garsoniera cu concubina si fiul acesteaia de 7 ani...am si martori,sper sa nu dau gres.va multumesc
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 22:39, 20 Martie 2011
Tocmai de aceea v-am si recomandat sa va angajati avocat.
Sunt convinsa ca aveti probe in ceea ce priveste dezinteresul tatalui fata de copil, insa modul de derulare al unui proces, probatoriile si administrarea lor tin de strict de profesia noastra si oricat ajutor ati primi tot nu veti putea stapani exact un proces.
De exemplu: una din probele necesare este interogatoriul paratului, interogatoriu care trebuie formulat atat pe incredintare cat si pe vizitare.
Interogatoriul se formuleaza in scris, intrebarile sunt de mai multe tipuri, cu "capcane" si nu numai...iar pe aspectele nerecunoscute de parat, se probeaza cu martori..deci ce sa spun...cat despre termeni..nu mai spun...deci oricat eu sau altcineva v-ar da sfaturi..asistenta juridica strict in cauza e mai mult decat utila.
Si atentie! nu puteti proba cu martori rude si afini pana la gradul 3 inclusiv, decat in cazul in care paratul este de acord, ceea ce cu siguranta nu se va intampla.
Ultima modificare: Duminică, 20 Martie 2011
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
multumesc pentru raspunsuri....as mai avea o intrebare:pe parcursul procesului se poate angaja un avocat???asta in cazul in care paratul ma va pune in dificultate...
Da, desigur, dar recomandabil este sa aveti avocat din momentul propunerii de probatorii, desi si actiunea ar fi trebuit formulata tot de un avocat..insa...acum urmeaza dvs. sa decideti.:luck:
Ultima modificare: Duminică, 20 Martie 2011
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program vizitare copil 3 ani lucasica lucasica Buna ziua, sunt in divort si am un copil de 3 ani. Tatal a primit drept de vizita de vineri pana duminica, de doua ori pe luna, o sapt de craciun, o sapt de ... (vezi toată discuția)
Proces de divort in stadiul apelului georgiana.p. georgiana.p. Soara mea a introdus cererea de divort iar sotul ei i-a raspuns cu cerere reconventionala. Dupa ce s-a comunicat decizia acesta, sotul, a introdus apelul la ... (vezi toată discuția)
Custodie mariusss78 mariusss78 Bună ziua,am avut o relație de concubinaj de aprox 1 an de zile din care sa a născut o fetiță care acum are 6 luni,am ajuns sa punem pct relație acum o ... (vezi toată discuția)