avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... concurs notar
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

concurs notar

Buna Ziua!
Am 5 ani vechime intr-o functie de specialitate juridica in cadrul unei institutii publice locala
si m-ar interesa cand se organizeaza concurs conf. art. 16 lit. g din L. nr 36/1995 modificata si completata, daca se organizeaza in fiecare judet, unde gasesc tematica pentru concurs, opiniile celor care au participat la un astfel de concurs, locurile anuale disponibile in tara, etc.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Biciusca , Notar 15:34, 24 Martie 2011
Acest raspuns il aflati numai daca va adresati institutiei care coordoneaza activitatea Notarilor Publici din Bucuresti/judetul dvs. Nu cunosc titulatura: Birou/Agentie/Asociatie cautati pe site-uri cu notarii.
Intrat pe site-ul Uniunii Notarilor si gasiti acolo raspunsuri. Oricum concursul se organizeaza la nivel national, o data pe an, undeva prin toamna. Repartizarea candidatilor admisi e tot la nivel national.
Anul trecut nu s-a organizat concurs. inainte de a participa la concurs trebuie sa urmati cursurile Institutului Notarial Roman. Aceasta e o noutate si pt.cei mai multi si o greutate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi poate explica cineva o procedura bm2 bm2 Buna , Mi-ar placea sa devin notar am vazut ca sunt 2 modalitati 1 fie lucrez 6 ani intro functie juridica si pe urma dau fie devin notar stagiar.Eu acuma ... (vezi toată discuția)
Camera notari publici Iulian81 Iulian81 buna ziua! exista camera notarilor publici Tulcea sau este tot cea din Constanta? (vezi toată discuția)
Cum se face repartia la notari DeKlausen DeKlausen Buna ziua as avea o intrebare despre o informatie care nu reusesc sa o gasesc.Daca am activat 6 ani intr-o profesie juridica numai trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)