avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... reclama-concurenta neloiala?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

reclama-concurenta neloiala?

Buna ziua! Daca o firma care se ocupa cu vanzarea de motoare care produc energie electrica si termica isi face reclama spunand ca are discount de x% fata de firma Y (care se ocupa cu acelasi lucru, sau foarte asemanator) contravine lg concurentei neloiale? Ma puteti ajuta, va rog, si cu un temei legal?
Ma gandesc ca e posibil sa se formuleze atfle, de ex "Oferim cel mai bun pret pe MW", fara sa se faca o comparatie cu o alta societate, ca in exemplul carreforu care zice ca are cel mai mic pret de pe piata.
Ce parere aveti?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adelina Motoi , Avocat 13:44, 21 Martie 2011
Cred ca cea de-a doua varianta este cea mai buna, respectiv fara a se face o comparatie cu o anumita firma.
Spuneti ca aveti cel mai bun pret de pe piata si toata lumea va intelege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretare art. 97 alin. 4 din hgr 925&2006 catanita catanita Va salut si vin cu urmatoarea intrebare: ce apreciati ca ar putea intra in categoria <circumstanţe imprevizibile şi independente de voinţa părţilor, ... (vezi toată discuția)
Concurenta neloiala și distrugătoare antoaneta12 antoaneta12 Buna seara, cum procedezi când un grup de firme folosesc preț foarte mic la un produs numai pentru a fura clienți de la alta firma cu scopul de o falimenta ... (vezi toată discuția)
Deturnare clientela in proportie de 90% de fostul angajat moldenerg moldenerg Fost angajat al companiei, firma de dsitributie regionala, deturneaza clientela la care a avut acces. Timp de cativa ani a avut relatie directa cu toti ... (vezi toată discuția)