avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... marire program vizitare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

marire program vizitare minor

Buna seara,
Sunt divortat din iunie 2010 (data sentintei definitive), data la care am obtinut un program de vizita de comun accord astfel: 2 weekenduri pe luna de vineri ora 18 pana duminica ora 18, 2 zile de pasti, 2 sapt. in vacanta de vara si o sapt. in vacanta de iarna.
Mentionez ca avem 2 fete, una de 2 ani si una de 5 ani.

Am incercat amiabil sa maresc programul, fiind si dorinta fetei cele mari, insa mama lor nu vrea, mi-a spus "si asa e prea mult". Intentionez sa depun o cerere de modificare a programului astfel:

1. O saptamana pe luna, incepand cu prima zi de luni a lunii, incepand cu ora 15:00 (cand le voi lua de la gradinita – cresa), pana lunea urmatoare ora 8:00 cand le voi duce la gradinita – cresa. In cazurile in care nu merg la gradinita – cresa, le voi lua de la domiciliu mamei.

2. 2 zile in perioada sarbatorilor de Paste astfel: un an de vinerea ora 18:00 pana duminica ora 18:00, iar anul urmator de duminica ora 18:00 pana martea ora 18:00

3. 3 saptamani in vacanta de vara in perioada 20 iulie ora 18:00 – 10 august ora 18:00 (fiind si ziua mea de nastere in 24 iulie).

4. O saptamana in vacanta de iarna astfel: un an din 20 decembrie ora 18:00 pana in 27 decembrie ora 18:00, iar in anul urmator din 27 decembrie ora 18:00 pana in 3 ianuarie ora 18:00.

5. In perioada in care mama din diverse motive este plecata mai multe zile de la domiciliu si nu poate lua cu ea copiii.

Intrebarea mea este: pot obtine acest program? trebuie sa cer mai mult ca sa-l obtin? credeti ca am nevoie de avocat, sau se poate obtine si fara avocat?
Cel mai recent răspuns: ContSters179589 , utilizator 22:33, 21 Martie 2011
In vacanta de vara puteti solicita chiar 1/2 din vacanta , peste o luna,
Oricum este bine sa angajati un avocat care sa va sustina cererea si sa va prezinte cu brio cererile D-voastra. El stie cum sa aprecieze ce se poate cere si ce nu..SUcces..:(
Buna seara,
Recunosc,sunt uimita de meticulozitatea dvs.Sunteti matematic,bine organizat,intrati mult in detalii.Imi place.
Va iubiti mult copiii,fosta sotie ar fi de dorit sa accepte acest program propus.Are siguranta ca fetitele vor fi foarte bine ingrijite.
Va doresc numai bine si sper sa reusiti.:luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Putin ajutor va rog cata_scheau cata_scheau Buna ziua, Intentionez sa introduc o actiune prin care sa obtin marirea programului de vizitare a copiiilor minori. Nu doresc un avocat, nu imi permit ... (vezi toată discuția)
Informatie marire program vizitare minori cata_scheau cata_scheau Va rog, cine ma poate ajuta, sa nu mai apelez la avocati, sa ma indrume, eventual cu un model de cerere, de marire program vizitare minori. Va dau si ceva ... (vezi toată discuția)
Program vizitare minori cata_scheau cata_scheau Va rog, cine ma poate ajuta, sa nu mai apelez la avocati, sa ma indrume, eventual cu un model de cerere, de marire program vizitare minori. Va dau si ceva ... (vezi toată discuția)