Gabriela Monica Ionescu 
	    	Consultant fiscal

Gabriela Monica Ionescu 
	    	Consultant fiscal	    

Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
  Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal 	
			 rodik_201 
	    	Utilizator

rodik_201 
	    	Utilizator	    

ContSters63174	                   

Pe o factura mai mare de 5000lei, cate chitante se pot emite? (vezi toată discuția)
	                    ContSters63174	                   

Pe o factura mai mare de 5000lei, cate chitante se pot emite? (vezi toată discuția)

genni	                   

Buna, facturile care sunt mai mari de 5000 roni pot fi incasate prin casa sau doar prin banca? Un client poate achita doar numerar o factura de 1500 euro. Ce ... (vezi toată discuția)
	                    genni	                   

Buna, facturile care sunt mai mari de 5000 roni pot fi incasate prin casa sau doar prin banca? Un client poate achita doar numerar o factura de 1500 euro. Ce ... (vezi toată discuția)

camicami	                   

Buna,
am emis o factura de 5600 lei.Clientul a platit ,pana acum,numerar cate 1000 lei in 3 zile diferite,astfel ca am incasat suma de 3000 lei cu 3 chitante ... (vezi toată discuția)
	                    camicami	                   

Buna,
am emis o factura de 5600 lei.Clientul a platit ,pana acum,numerar cate 1000 lei in 3 zile diferite,astfel ca am incasat suma de 3000 lei cu 3 chitante ... (vezi toată discuția)