avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... suspendarea cauzei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

suspendarea cauzei

buna ziua, am deschis o actiune pt constatarea dreptului de proprietate asupra unui teren, problema este ca nu s-a facut succesiunea, as vrea sa suspend cauza pana la solutionarea succesiunii.Cum trebuie sa procedez?multumesc
Cel mai recent răspuns: eu_craciun , utilizator 11:39, 28 Martie 2011
Ati timbrat la valoare?Daca nu, cred ca ar fi bine sa depuneti alta cerere corect intocmita si sa solicitati conexarea.La cele 2 termene anterioare procedura a fost completa?Fara dosarul in fata, e dificil de raspuns......
am timbrat la valoare, persoanele de la care am cumparat trebuie sa-si faca succesiunea pt a-mi putea continua actiunea in constatare, nu ma ocup eu de succesiune, vroiam sa stiu doar ce trebuie sa fac pana isi rezolva cu succesiunea, aman cauza, o suspend sau doar cer un termen mai lung...care e sfatul dumneavoastra?multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repunere pe rol a cauzei adinutza.2008 adinutza.2008 Bun, am inteles ca trebuie sa fac o cerere de repunere pe rol a cauze cf art245 pct 1 C.proc.civ. dar in situatia in care eu sunt in recurs, la ce instanta ... (vezi toată discuția)
Suspenda judecatii in cauzele de divort in temeiul art.242(1)punct .2 cod procedura civila catalina.p catalina.p "Suspenda judecata cauzei in temeiul dispozitiilor art.242(1)punct .2 Cod procedura civila, deoarece nici una din parti nu s-a prezentat la strigarea ... (vezi toată discuția)
Repunere pe rol OANA GORAN OANA GORAN daca s-a suspendat cauza conform 155 indice 1 si instanta da drept de recurs pe toata durata suspendarii voi ce intelegeti??? pot face recurs oricand??? sau ... (vezi toată discuția)