avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... actiune in judecata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

actiune in judecata

Avand un dosar pe rol in urma unui accident de munca la actionarea in judecata am angajat un avocat care si-a facut treaba in interesul firmei si nu al meu. Firma la care lucrez are un capital social foarte mare iar eu sunt unic intretinator de familie si deaici diferenta materiala de a multumii peste cerere avocatul si nu numai.Din dosarul meu reiese singurul fapt ca firma nu are sanse decat prin tergiversarea instantei si prin favoruri materiale nu numai avocatului meu . As dori sa stiu si eu daca pot la apela la cineva sau la o institutie care sa poata supraveghea desfasurarea procesului pentru a evita influenta firmei. Ca exemplu sa mafac mai inteles in timpul procesului eu fiind plecat in delegatie tatal meu a inmanat personal documente ce trebuiau depuse la dosar ,cat si eu la inceperea actiunii catre avocat si dupa respingere la analiza dosarului inafar de actiunea depusa propriu-zisa si de documente ale statutului social al firmei nu exista nimic la dosar . Afirmatia avocatului a fost " le-am depus ". Exista cineva care sa poata supraveghe desfasurarea judecarii dosarului , deoarece din cea facut firma la cercetare reiese faptul ca la noi in tara cine fura ala cerceteaza si tot el se sanctioneaza . Va multumesc pentru intelegere!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Zagrean , Avocat 15:15, 22 Martie 2011
daca sunteti nemultumit de avocat, puteti rezilia unilateral contractul(cu respectarea clauzelor de reziliere) si sa va angajati alt avocat.
Daca intradevar acesta ar fi motivul principal;angajati un avocat din alta zona atarii care sa nu poata fi"influentat".personal, cred ca nici avocatul ales de dvs nu este influentat de partea adversa.ar fi nedontologic si neprofesional.
Sau puteti angaja suplimentar inca un avocat care sa va sustina cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viciu de procedura otto2007 otto2007 daca intr-un proces civil avocatul depune la dosar "delegatia" sau "imputernicirea" prin care poate reprezenta clientul respectiv si data pe care o poarta ... (vezi toată discuția)
Plangere penala nerezolvata pana in prezent ContSters10241 ContSters10241 Buna ziua Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema.In anul 2005 prin luna mai am depus o plangere penala pe numele unui administrator al unei societati ... (vezi toată discuția)
Buna ziua- judecata situatie copil Tdrcristin Tdrcristin Buna ziua..am si eu o inyrebarr!am o cunostinta care are o fetita din concubinaj ..tatal este turc...el a dato in judecata ca sa i ia fata?e un om influent si ... (vezi toată discuția)