avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

penal

care este pedeapsa pentru lovire daca se argumenteaza doar cu o adeverinta medicala.eliberata de la urgenta ?
Cel mai recent răspuns: nucusor , utilizator 18:44, 22 Martie 2011
Pe langa adeverinta medicala trebuie si alte mijloace de proba in acest sens, respectiv recunoasterea inculpatului, martori etc, pentru a putea fi condamnat la o pedeapsa
din pacate pe cei care m.au lovit nu.i cunosc,dar sunt martori la agresiune,si sunt si persoane care cred ca.i cunosc pe agresori si au contribuit intrun fel la derularea faptelor.
Mergeti si la IML pentru a se stabili numarul de zile de ingrijiri medicale, depuneti plangerea la politie unde relatati fapta si indicati martorii.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

ajutor pentru lovituri si alte violente f_bandula f_bandula buna ziua in urma cu ceva timp am fost implicat alaturi du un prieten de al meu intr-o altercatie in care nu am facut decat sa-i despart pe prietenul meu si pe ... (vezi toată discuția)
Va rog dati-mi un raspuns ! fineantu fineantu Pe data de 8 septembrie 2009 am fost cu prietena sa beau un suc la o terasa,niste indivizi s-au luat de noi si i-am batut,unul dintre ei are ... (vezi toată discuția)
Deschidere dosar penal lmankml lmankml In ce conditii i se poate deschide cuiva dosar penal pentru violenta? (vezi toată discuția)