avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cine plateste cadastrul blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cine plateste cadastrul blocului

Buna seara,
Ma confrut cu urmatoarea situatie:
Am cumparat o garsoniera, iar vanzatoarea a trebuit sa faca pe langa cadastrul imobilului si cadastrul blocului.
Cei de la asociatia de proprietari sustin ca eu trebuie ca, cumparator sa platesc acel cadastru.
Cine trebuie sa plateasca acel cadastru tinand cont ca vanzatorul intetioneaza sa intetnteze proces pt asi recupera suma platita pt a face acest cadastru.
Multumesc pt ajutor
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 07:08, 23 Martie 2011
aceasta obligatie revine asociatiei de proprietari. f corect s-a gandit vanzatorul sa dea in judecata asociatia pt a-si recupera banii.
Asociatia de proprietari a cerut acest cadastru? Asociatia de prprietari este parte in aceasta tranzactie? Atunci de ce sa plateasca asociatia de proprietari un act care a fost cerut intr-o tranzatie in care nu are niciun amestec?

Nu, asociatia de proprietari nu are de ce plati acest cadastru.

@athe
Va rog sa argumentati afirmatia dv. cu o indicatie legala.
In legile privind asociatiile de proprietari nu este prevazut acest aspect.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Martie 2011
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare pod pt mansardare rodica_crisan rodica_crisan buna tuturor ; am o problema si eu si nefiind jurist nu ma pricep............. avem un imobil 6 proprietari , ne-am hotarat sa vindem podul imobilului (in ... (vezi toată discuția)
Cumpar garsoniera si nu exista presedinte bloc mih21 mih21 Doresc sa cumpar o garsoniera. Toate bune cu vanzatorul. Pentru acte, trebuie adeverinta ca garsoniera nu are datorii la intretinere. Vreau sa ma adresez ... (vezi toată discuția)
Recuperare restante intretinere de la fost proprietar mariacoman mariacoman doresc un sfat. am cumparat o garsoniera. de la data precontractului pana la data semnarii contractului definitiv au trecut 2 luni din motive juridice. la ... (vezi toată discuția)