avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbare punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare punct de lucru

Buna ziua.Suntem o societate de comert cu ridicata a pieselor de schimb auto.Acum ne-am schimbat sediul unui punct de lucru.V-as ruga sa-mi spuneti de ce autorizatii am nevoie,ce demersuri am de facut,incepan de de la fiscalizarea casei de marcat(avem ceva vanzare en detail) pana la comunicari la Finante,Reg.Com si diverse autorizatii. Va multumesc mult si astept raspunsurile dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: Benefit Consult , Consilier juridic 19:47, 6 Iunie 2008
Va trebuie aceleasi acte pe care le-ati folosit si la deschiderea fostului punct de lucru: copii dupa actul de proprietate al spatiului, contract de inchiriere ( daca ati inchiriat acel spatiu), act aditional semnat de asociati si prezentarea la registru, unde veti completa cererea, anexele cu privire la autorizari si ei vor face comunicarile catre autoritati. Dvs. veti intra in posesia Mentiunilor care confirma schimbarea punctului de lucru. Puteti apela la un avocat si nu e nevoie sa va prezentati dvs. el ocupandu-se de toate formalitatile, fie veti apela la un consilier de la Registru ( costurile sunt cam acelasi, dar pierdeti timp).
aveti nevoie si de autorizatia de functionare emisa de primarie, care difera de autorizatiile pe care le obtineti, sa zic asa, prin Registrul Comertului.
De asemenea, trebuie declarat punctul de lucru la Administratia Financiara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru gers gers vreau sa stiu daca sant obligat sa declar un punct de lucru la O.R.C. daca odata cu casa de marcat l-am declarat la Circa Financiara.Va multumesc foarte mult! (vezi toată discuția)
Punct de lucru ContSters48867 ContSters48867 Dupa ce obtin aprobarea de la Registru pentru punctul de lucru care ar fi pasi mai departe .? Mai trebuie sa mai declar sau sa mai obtin si alte hirtii? (vezi toată discuția)
Registru comertului tatiana_toma tatiana_toma Buna seara!Am si eu o intrebare:Ce risc daca prestez activitatea inaintea inregistrarii de mentiuni a unui punct de lucru? Am declarat punctul de lucru cu ... (vezi toată discuția)