avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... OUG 96/2003
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

OUG 96/2003

Buna
Desi probabil acest subiect a mai fost dezbatut in trecut, revin si intreb:
Sunt insarcinata in sapt 16, azi am facut adresa catre angajator cf OUG 96/2003, insa nu am primit nici un raspuns nici o semnatura ca a luat la cunostinta, nimic. A citit-o si mi-a inapoiat-o. Cum sau ce pot face pentru a obtine acea semnatura si de asemenea acestea mai trebuie inrergistrate la ITM?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: s.tanase , utilizator 10:52, 24 Martie 2011
O puteti trimite printr-o scrisoare recomandata cu confirmare de primire ..
Art. 7. - (1) In termen de 10 zile lucratoare de la data la care angajatorul a fost anuntat in scris de catre o salariata ca se afla in una dintre situatiile prevazute la art. 2 lit. c)-e), acesta are obligatia sa instiinteze medicul de medicina muncii, precum si inspectoratul teritorial de munca pe a carui raza isi desfasoara activitatea.
(2) De la data primirii instiintarii medicul de medicina muncii si inspectoratul teritorial de munca vor verifica conditiile de munca ale salariatei la termenele si in conditiile stabilite prin normele de aplicare a prezentei ordonante de urgenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare itm referitor la salariata gravida predaangela predaangela Buna ziua, as dori sa stiu, daca ma puteti ajuta, care este procedura de anuntare a ITM ului in legatura cu o salariata insarcinata: ea anunta firma si noi ... (vezi toată discuția)
Risc maternal delia2007 delia2007 Buna ziua! Am o salariata care este insarcinata in 17 saptamani si are scrisoare de la medicul ginecolog...prezinta risc maternal....ce trebuie sa fac eu ,in ... (vezi toată discuția)
Angajata insarcinata mirelanicola.72 mirelanicola.72 v-as ruga sa ma lamuriti cu urmatoarea problema : cum trebuie procedat in cazul unei angajate care a anuntat ca este insarcinata? (vezi toată discuția)