Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic	    

Popescudvasile 
	    	Utilizator

Popescudvasile 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 ni_leta	                   

Buna seara
Va rog daca ma poate ajuta cineva.
Mama mea s-a pensionat in 1990. Are 27 de ani grupa 1. Se mai poate actiona in instanta pentru a primi ... (vezi toată discuția)
	                    ni_leta	                   

Buna seara
Va rog daca ma poate ajuta cineva.
Mama mea s-a pensionat in 1990. Are 27 de ani grupa 1. Se mai poate actiona in instanta pentru a primi ... (vezi toată discuția)

ScarlatTeodor	                   

Pentru cei care au lucrat in conditii speciale de munca (eu am 16 ani in gr I si 12 in gr II) , cu data de pensionare 1 iulie 1997 , stagiul complet de ... (vezi toată discuția)
	                    ScarlatTeodor	                   

Pentru cei care au lucrat in conditii speciale de munca (eu am 16 ani in gr I si 12 in gr II) , cu data de pensionare 1 iulie 1997 , stagiul complet de ... (vezi toată discuția)

mihaelasasu	                   

Sunt pensionar din 1995 . In septembrie 2010 am, deschis actiune impotriva Casei de Pensii pentru recalcularea corecta a pensiei  in conformitate cu Decizia ... (vezi toată discuția)
	                    mihaelasasu	                   

Sunt pensionar din 1995 . In septembrie 2010 am, deschis actiune impotriva Casei de Pensii pentru recalcularea corecta a pensiei  in conformitate cu Decizia ... (vezi toată discuția)