ContSters42179 
	    	Utilizator

ContSters42179 
	    	Utilizator	    

nelisisuf 
	    	Utilizator

nelisisuf 
	    	Utilizator	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

~ final discuție ~
 andra.fratila	                   

Buna ziua. Voi intra in concediu prenatal si mai apoi in cel de lauzie. Cum trebuie sa procedez daca sunt angajata cu CIM perioada nedeterminata la doi ... (vezi toată discuția)
	                    andra.fratila	                   

Buna ziua. Voi intra in concediu prenatal si mai apoi in cel de lauzie. Cum trebuie sa procedez daca sunt angajata cu CIM perioada nedeterminata la doi ... (vezi toată discuția)

mic57	                   

Am doua contracte de munca, la doi angajatori. Unde se inregistreaza concediul medical? (vezi toată discuția)
	                    mic57	                   

Am doua contracte de munca, la doi angajatori. Unde se inregistreaza concediul medical? (vezi toată discuția)

alina_25	                   

Un salariat  care intra in concediu  medical si are  2 locuri de munca la care dintre cele 2  locuri de munca  va  prezenta concdiul medical.
Din cate am ... (vezi toată discuția)
	                    alina_25	                   

Un salariat  care intra in concediu  medical si are  2 locuri de munca la care dintre cele 2  locuri de munca  va  prezenta concdiul medical.
Din cate am ... (vezi toată discuția)