avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... cheltuieli cu deplasarea unui functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

cheltuieli cu deplasarea unui functionar public

Daca localitatea de domiciliu a unui functionar public se afla la 40 km de localitatea unde se afla angajatorul, se pot deconta cheltuielile cu deplasarea pe baza de ordin de serviciu , de la domiciliul functionarului public la sediul unei societati care se afla in aceiasi localitate unde se afla angajatorul?
Cel mai recent răspuns: Corbeanca , utilizator 08:45, 24 Martie 2011
Cheltuielile de deplasare se suporta de angajator in baza unui ordin de serviciu de la domiciliul angajatorului(unde are sediul) la sediul societatii/institutiei/autoritatii . Nu se deconteaza cheltuielile de la domiciliul angajatului, nici pentru plecare nici pentru venire . Pentru a beneficia de cheltuieli de deplasare respectiv cheltuieli diurna (daca face-ti dovada ca deplasarea in interes de serviciu a depasit 12 ore) in ordinul de serviciu se scrie plecare -zi/luna/an angajator; sosire: zi/luna/an -institutie. Altfel dati socoteala cu banii fie auditului intern fie Curtii de conturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se deconteaza transportul pentru functionarii publici? cri_secret_ina cri_secret_ina As dori sa stiu daca se poate deconta transportul pt.functionari publici. Mentionez ca pana la serviciu parcurg 9 km.dus+9 km intors/zi. Mi s-ar parea normal ... (vezi toată discuția)
Diurna cristyna_i cristyna_i Buna ziua, Am o lucrare in afara localitatii unde firma isi are sediul social, la circa 80 km. Firma nu are alt punct de lucru, este inregistrata cu lucrari la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt administratorul public de la o primarie din judetul ... Dascalu Petru Dascalu Petru Buna ziua, sunt Administratorul public de la o Primarie din judetul Iasi si sunt angajat cu contract de munca pentru o perioada determinata. In data de ... (vezi toată discuția)