Am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila fara cale de atac, ptr .a mi vizita copilul,dar mama a deschis proces dupa 6 luni ca sa schimbe programul ,adica sa l mai micsoreze.Se poate modifica o hotarare dupa 6 luni?? Ce o sa faca instanta ,o sa -i accepte apelul facut de mama dupa atata timp?
Puteti face plangere penala, insa, din pacate, tot nu va puteti vedea copilul asa cum doriti. Banuiesc ca nici nu stiti unde se afla in prezent fosta sotie si copilul, pentru ca aceasta sa fie citata.
ba da stiu adresa unde se afla in Spania ,dar nu e de datoria mea sa ma duc acolo sa mi vad copilul,cand pe hotarare este lasata adresa din Romania si de aici trebuie sa l iau la mine acasa.Multumesc
Nu stiu daca va vedeti (vedeati) copilul doar din "datorie".
Daca stiti unde stau, ati luat legatura cu fosta sotie si copilul?
Ideea este ca, daca mama lucreaza in strainatate si i s-a incredintat copilul spre crestere si educare si dumneavoastra aveti o hotarare prin care puteti sa vedeti copilul in anumite zile, insa in hotarare nu se specifica un loc anume in care sa va intalniti, mama nu este obligata sa va aduca copilul in Romania pentru ca dumneavoastra sa puteti respecta programul de vizitare.
Trebuie sa stabiliti (preferabil de comun acord) o alta modalitate de vizitare. Daca copilul are 8 ani probabil merge la scoala acolo. Ati putea stabili/solicita in instanta ca acesta sa vina in vacante sa locuiasca la dumneavoastra pentru o perioada de timp...
Vreu fetita inapoi
bitzudain
buna! ma numesc daniel si am o relatie de 6 ani. nu suntem casatoriti, dar avem o fetita de 3 ani inpreuna. fetita este trecuta pe numele meu. acum 1 an am ... (vezi toată discuția)