avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... rog cateva lamuriri privitor la masura 112 din FEADR
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

rog cateva lamuriri privitor la masura 112 din FEADR

Am o plantatie de 5 ha de catina si doresc sa depun in iulie un proiect pe masura 112, insa aud tot felul de zvonuri ca se vor face modificari mari la ghidul pentru 2011. Va intreb ce cunoasteti despre aceste lucruri, se vor face modificari inspre o lejerizare de absorbtie a fondurilor sau dinpotriva. Se zvoneste ca se vor da 40000 de euro dar va intreb se schimba si criteriile de eligibilitate si calcul al UDE?
Cel mai recent răspuns: tudorman , utilizator 20:31, 29 Martie 2011
nirelor a scris:

Buna ziua. Privind modificarile din sesiunile din anul 2011, conditiile de eligibilitate nu vor fi schimbate ci doar valoarea ajutorului nerambursabil. Tin sa amintesc caci exploatatiile nu trebuie sa depaseasca 1 an de la infiintare pana in momentul depunerii proiectului, suprafetele din zonele defavorizate nu pot fi arendate in totalitate sau vandute fara a pastra o suprafata din vechea exploatatie altfel subventiile din ultimii ani vor fi reincasate de catre DADR.

Vieru Mihai
Manager proiect



Va rog frumos sa nu mai postati datele dvs. de contact sau invitatia la contactare.Incalcati Regulamentul de postare in forum:www.avocatnet.ro/content/tag...

Multumesc frumos.
Multumesc mult pentru sprijin. Plantatia este infiintata din octombrie si doar acum o inscriu la APIA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile pt tinerii florinbalas florinbalas buna ziua Buna ziua doresc sa stiu daca imi fac SRL+D pot sa iau de la stat 10.000EUR chiar daca nu am eu niciun ban Care sunt actele necesare pentru ... (vezi toată discuția)
Masura 112 bdany bdany Buna ziua, Daca poate sa ma ajute cineva cu un raspuns la urmatoarea situatie privind eligibiliatea pentru masura 112. Acum cateva luni am cumparat cu ... (vezi toată discuția)
Apia - zona defavorizata andrre andrre In anul 2010 am depus o cerere de subventie la APIA pentru o anumita suprafata ( declarata ca teren necultivat), iar in mai 2011 am primit aceasta subventie. ... (vezi toată discuția)