avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Imatriculare Bulgaria
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Imatriculare Bulgaria

Buna, as avea si eu o intrebare adresata celor care au deja autoturism imatriculat in Bulgaria sau oricui ma poate lamuri care ar fi riscul imatricularii la bulgari a unei masini, si din cate am auzit masina ramane pe numele peroanei din Bulgaria, si cat de legala/ ilegala este treaba?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: laur007 , utilizator 18:58, 25 Martie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
Dezavantaje: polita RCA trebuie facuta in Bulgaria, cetateanul bulgar poate revendica autoturismul spunand ca i s-a furat si multe altele. Nu este o problema sigura.
in cazul in care nu ai pe cineva acolo care sa te ajute nu poti apela la o persoana straina.. sau care o cunosti pe net si iti spune ca te ajuta in baza uni comision.
depinde si de masina.... incearca sa iei legatura cu o cunostiinta ceva ce are masina inmatriculata la bulgari pe firma.. sunt prin bucuresti care numai cu asta se ocupa, merg cu tine acolo, fac toate actele.. apoi in decursul timpului mergi la ei si lasi bani pt impozit, rca... la itp te duci cu ei .. organizat.. cauta clienti ai acestor firme si vezi ce spun, daca sunt oameni seriosi.
Multumesc frumos de sfaturi, poate cineva care sa spunem ca "s-a ars" cu imatricularile din Bulgaria sa lasa o opinie?
Pt. ca...la drept vorbind, la noi taxele sunt imense si nu isi permite toata lumea sa isi achizitioneze autoturisme noi, cat despre asigurarea din Bulgaria .... nu vad unde e problema din moment ce este tara U.E. .Multumesc din nou! =D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto George1990 George1990 Buna ziua, as avea anumite nelamuriri in ceea ce priveste inmatricularea unei masini: Am cumparat o masina adusa din Anglia (contract de vanzare cumparare pe ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto alpyne alpyne m-am gandit sa pun aceasta intrebare gandindu-ma ca e mai sigur sa fiu 100%sigur decat sa fac o greseala.subiectul.vreau sa cumpar un auto inmatriculat in ... (vezi toată discuția)
Autoturism inmatriculat in ue Roxa0 Roxa0 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti care este perioada cu care se poate circula in Romania cu un autoturism imnatriculat in Portugalia. Mentionez ca autoturismul ... (vezi toată discuția)