avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificarea in CIM?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificarea in CIM?

Buna ziua,

potrivit noilor reglementari din Codul Muncii (desi nepublicat in varianta aprobata de Guvern", art. 35(1) se modifica din
" Orice salariat are dreptul de a cumula mai multe functii, in baza unor Contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea."
in
" orice salariat are dreptul de a desfasura activitate la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea".

Intrebare: pentru acei angajati care au cumuld e functii la acelasi angajator, cumul stabilit prin act aditional pentru ca ITM-ul nu accepta altfel, trebuie sa se schimbe in 2 contracte de munca aferente fiecarui post? De aici rezulta si plata unor contriburtii duble...
Daca nu se opereaza modificarea si deci nici in REVISAL nu vor aparea 2 contracte la acelasi angajat (desi nu se cunoaste acum forma finala a REVISALULUI) ce se poate intampla in caz de control - ar putea fi o situatie de amenda?

Va multumesc.
Am inteles.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificarea felului muncii suciu_diana suciu_diana Buna ziua, in cadrul aceluiasi angajator se adauga atributii noi unui angajat, astfel ca el ajunge sa faca parte din 2 departamente complet diferite. ... (vezi toată discuția)
Cim neinregistrat in revisal 1314 1314 Buna ziua, Va scriu in speranta unui raspuns care sa imi clarifice mai bine incertitudinile. Am fost angajata la o firma pentru 3 ani si o luna, timp in care ... (vezi toată discuția)
Cim pentru mai multe functii mnd mnd Buan ziua, Daca un angajat indeplineste doua functii in cadrul unei societati este nevoie sa se incheie cim pentru cea de a doua functie ocupata sau este ... (vezi toată discuția)