avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

in calculul pensiei alimentare intra si diurna sotului deoarece este sofer venitul din salariu pe o luna este de 900 lei iar diurna este de 3000 lei
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 18:40, 25 Martie 2011
intra veniturile lunare cu caracter permanent.
DIURNA ARE CARACTER PERMANEN T SAU NU
Chiar daca diurna o primeste in fiecare luna, ea nu poate fi retinuta in baza de calcul a pensiei de intretinere, deoarece, conf. art.409 Cod procedura civila
Alocatiile de stat si indemnizatiile pentru copii, ajutoarele pentru ingrijirea copilului bolnav, ajutoarele de maternitate, cele acordate in caz de deces, bursele de studii acordate de stat, diurnele, precum si orice alte asemenea indemnizatii cu destinatie speciala, stabilite potrivit legii, nu pot fi urmarite pentru nici un fel de datorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna, se poate lua in calcul la stabilirea pensiei alimentare ? CORAPRITY CORAPRITY sunt interesata sa aflu daca diurna este calculata la stabilirea pensiei de intretinere. Fostul meu sot este sofer TIR INTERNATIONAL. In cartea de munca ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere de 2000 lei din salariu net de 780 lei alexandru1969 alexandru1969 lucrez ca sofer si am un salariu net de 780 ron anul trecut am avut un proces cu fosta sotie pentru marire pensiei de intretinere pentru doi copii in urma ... (vezi toată discuția)
Poprire, venituri exceptate coryred coryred Buna dimineata, in cazul unei executari silite poprirea se face pe salariu,dar si pe alocatia /pensia de intretinere a copilului? (vezi toată discuția)