avTodincaVeronica 
	    	Utilizator

avTodincaVeronica 
	    	Utilizator	    

Doinita Stingaciu 
	    	Avocat

Doinita Stingaciu 
	    	Avocat	    

Corina Capotã 
	    	Avocat

Corina Capotã 
	    	Avocat	    

Vecinul de alaturi care avea o curte foarte mare a constituit pe langa proprietatea mea servitute de trecere pentru vreo 10 parcele vandute ulterior din terenul sau .
Acest drum va avea o latime de 6 m si o adancime de aproape 100 m pe langa gardul meu .
Intrebarea mea este daca la la constituirea acestui drum era necesar si acordul meu ca vecin?
~ final discuție ~
 tibik	                   

Buna ziua, 
Se poate anula dreptul de servitute sau dreptul de trecere in cazul cand sunt indeplinite simultan urmatoarele:
1) In momentul cand s-a ... (vezi toată discuția)
	                    tibik	                   

Buna ziua, 
Se poate anula dreptul de servitute sau dreptul de trecere in cazul cand sunt indeplinite simultan urmatoarele:
1) In momentul cand s-a ... (vezi toată discuția)

laur2000	                   

Buna ziua.Am si eu o intrebare.Am cumparat o casa cu teren si cu asa zisul drum de acces.Drumul de acces ( care este trecut teren arabil in cadastru si in ... (vezi toată discuția)
	                    laur2000	                   

Buna ziua.Am si eu o intrebare.Am cumparat o casa cu teren si cu asa zisul drum de acces.Drumul de acces ( care este trecut teren arabil in cadastru si in ... (vezi toată discuția)

liliana2022	                   

doresc sa ma ajutati cu urmatoarea problema:
suntem cativa proprietari care am cumparat unul in spatele celuilalt lasand un drum de servitude de 4m in ... (vezi toată discuția)
	                    liliana2022	                   

doresc sa ma ajutati cu urmatoarea problema:
suntem cativa proprietari care am cumparat unul in spatele celuilalt lasand un drum de servitude de 4m in ... (vezi toată discuția)