avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1435 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general semnare bilant
Discuție deschisă în Contabilitate în general

semnare bilant

Am caliatea de expert contabil dar sotul meu are o societate comerciala.Daca ma angajez la firma lui cu norma de 1ora,pe functa de contabil sef, pot semna bilantul contabil?
Cel mai recent răspuns: ancalacusta , utilizator 21:08, 10 Aprilie 2011
se poate , dar intrati ca parte afiliata (grad de rudenie)
Intrebare: daca eu detin o firma de contabilitate nu pot sa ii semnez la firma pe care o detine sotul meu bilantul contabil?Astept pareri.Multumesc
pentru mai multe lamuriri citici OG nr. 65/1994 si Codul etic naţional al profesioniştilor contabili ....

simonaoprica a scris:

Intrebare: daca eu detin o firma de contabilitate nu pot sa ii semnez la firma pe care o detine sotul meu bilantul contabil?Astept pareri.Multumesc

Firma de contabilitate este ruda sau afin pana la gradul IV inclusiv, sau sot/sotie al administratorului? :(
Asta ma gandeam si eu,dar in ultima vreme logica nu prea mai corespunde cu realitatea.

Alte discuții în legătură

Administrator, asociat unic, fara cim poate semna bilantul contabil sevenx sevenx Buna ziua, In cazul unui SRL fara angajati in care asociatul este si administrator, are studii economice superioare insa nu este angajat in propria-i ... (vezi toată discuția)
Contabil autorizat si administrator firma? iko iko Vă rog să mă ajutaţi, dacă ştie cineva: Un contabil autorizat dacă ţine contabilitate la o firmă X dacă poate să fie şi administratorul acestuia ... (vezi toată discuția)
Pot semna bilantul, balanta, declaratii? MirelaIon04 MirelaIon04 Buna ziua, Am terminat in 2004 ASE-ul - Contabilitate si Informatica de Gestiune si tot atunci m-am angajat (am deci o experienta de 5 ani) ca si contabil. Nu ... (vezi toată discuția)