avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1400 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general semnare bilant
Discuție deschisă în Contabilitate în general

semnare bilant

Am caliatea de expert contabil dar sotul meu are o societate comerciala.Daca ma angajez la firma lui cu norma de 1ora,pe functa de contabil sef, pot semna bilantul contabil?
Cel mai recent răspuns: ancalacusta , utilizator 21:08, 10 Aprilie 2011
intrebari:
1. sunt asociata si angajata la o firma ca si contabil sef(studii superioare) .pot semna bilantul la intocmit ?
2. sotul este asociat(si administrator) la o firma de transport .poate semna bilantul la administrator si eu la intocmit , ca si angajat (dir.ec. ,contabil sef, economist)?
1.,2. da
Eu si mama mea suntem asociate si administratori ai unei societati comerciale (SRL) fara angajati. Mama este contabil, dar nu autorizat. Ea a intocmit documentele contabile (bilantul) care trebuie depuse la finante. Intrebarea mea este daca mama poate sa se treaca la rubrica "intocmit de..." si in ce calitate? Un contabil autorizat unde anume trebuie sa semneze?
Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 10 Aprilie 2011
ancalacusta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator, asociat unic, fara cim poate semna bilantul contabil sevenx sevenx Buna ziua, In cazul unui SRL fara angajati in care asociatul este si administrator, are studii economice superioare insa nu este angajat in propria-i ... (vezi toată discuția)
Contabil autorizat si administrator firma? iko iko Vă rog să mă ajutaţi, dacă ştie cineva: Un contabil autorizat dacă ţine contabilitate la o firmă X dacă poate să fie şi administratorul acestuia ... (vezi toată discuția)
Pot semna bilantul, balanta, declaratii? MirelaIon04 MirelaIon04 Buna ziua, Am terminat in 2004 ASE-ul - Contabilitate si Informatica de Gestiune si tot atunci m-am angajat (am deci o experienta de 5 ani) ca si contabil. Nu ... (vezi toată discuția)