avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract prestari servicii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract prestari servicii

Buna ziua,

Pentru participarea la un seminar este obligatoriu semnarea unui contract?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: MIHAI DANAILA , Consilier juridic 16:09, 25 Martie 2011
nu.
Multumesc!
Normal nu
Dar poate participarea la seminariu, implica si alte servicii, iar in acest caz organizatorul trebuie sa achite o serie de taxe unitatii hoteliere sau inchirierea sali de conferinte etc.
Degeaba ai 100 inscrisi si nu vine nici-unul , prin acesata masura organizatorul isi asigura plafonul minim ptr acoperirea cheltuielilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ieșire dintr-un contract păgubos cu o firmă din austria. care sunt pașii pe care ar trebui sa-i urmăm? nu suntem dispuși să plătim pentru ceva ce nu am primit Hawkie_EG Hawkie_EG Buna ziua, Doresc sa aflu care sunt conditiile de retragere dintr-un contract pe care l-am semnat cu o firma din Austria pentru organizarea unei conferinte ... (vezi toată discuția)
Tva cazare mihaela-cristina mihaela-cristina Buna ziua, Va scriu in legatura cu o firma specializata in organizare evenimente de afaceri, care NU este autorizata ca agentie de turism, dar desfasoara ... (vezi toată discuția)
Diurna externa institutii publice Tatiana63 Tatiana63 As dori sa aflu daca in temeiul art. 8 alin.1 din HG 518/1995 se justifica acordarea unei indemnizatii de deplasare (diurna) externa in procent de 50% pentru ... (vezi toată discuția)