avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... nelamurire
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

nelamurire

La "Profilul consultantului" apare ca am fost recomandat de catre 4 persoane, dar sunt nominalizati numai trei. Care este cea de a patra persoana?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:11, 9 Iunie 2008
Apar recomandarile din ultimele 15 zile ... asa se explica faptul ca ai fost recomandat de 4 persoane si sunt doar trei nominalizate (cele trei persoane te-au recomandat in aceasta perioada, iar cea de-a patra te-a recomandat in urma cu peste 15 zile) :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare profil utilizator - acum e vizibil si mesajul pentru care s-au acordat aplauze / recomandari Alin Popescu Alin Popescu Stim ca a durat ceva de cand am promis ca o sa rezolvam aceasta problema. Ne cerem scuze pentru intarziere, dar mai bine mai tarziu decat niciodata, nu? ... (vezi toată discuția)
Recomandari ContSters161342 ContSters161342 Am pus o intrebare in forum si am primit un raspuns competent de la un consultant.Apoi am mai cerut lamuriri si iar am primit raspunsuri,de la alt ... (vezi toată discuția)
Acum se vede cine a recomandat consultantii Admin Admin in profilul fiecarui consultant, chiar deasupra ultimelor mesaje pe care le-a scris in forum, acum se vede cine a recomandat fiecare consultant in ultimele 15 ... (vezi toată discuția)