avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1806 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Recomandari
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Recomandari

Am pus o intrebare in forum si am primit un raspuns competent de la un consultant.Apoi am mai cerut lamuriri si iar am primit raspunsuri,de la alt consultant.As fi vrut sa multumesc cumva celor doi, caci pe noi,cei care intrebam,chiar ne ajuta aceste raspunsuri.Insa butonul ,,Recomanda" se afla doar in postarea primului consultant.Mi se pare normal sa faci o singura recomandare pentru un consultant ,dar de ce sa nu o poti face si pentru alt consultant care iti raspunde?
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 19:21, 9 Noiembrie 2010
Puteti recomanda o singura data un consultant, pe parcursul unei perioade de 20 de zile, daca tin minte bine. Prin urmare, butonul apare la consultantul pe care nu l-ati recomandat inca (sau l-ati recomandat cu mai mult de 20 de zile in urma) si nu apare la consultantul pe care l-ati recomandat deja.

Daca mi-ati da un link la discutia in cauza, am putea verifica impreuna ca este corect ce tocmai v-am explicat.

O zi frumoasa.
www.avocatnet.ro/content/for...

Nu stiam de interdictia aceea de 20 zile,o sa mai citesc o data regulamentul.E adevarat ca mai recomandasem pe cel de-al doilea cosultant,deci e corect ce mi-ati spus.
Nu inteleg ce rau ar face niste recomandari si inainte de 20 zile,dar forumul fiind administrat de d-voastra ,e normal sa faceti reguli dupa cum credeti de cuviinta.

Multumesc pentru lamuriri.

Ultima modificare: Marți, 9 Noiembrie 2010
ContSters161342, utilizator
Buna ziua,

Exista unii oameni care se recomanda singuri, tot asa cum exista unii oameni care si-au invitat prietenii sa ii recomande. Prin urmare, daca am lasa recomandarile "la liber", ar fi unii oameni avantajati de faptul ca se recomanda singuri sau sunt recomandati de un grup mare de prieteni.

Ce ne dorim noi de la acest sistem este sa reflecte, pe cat se poate, activitatea consultantului in site si nu grupul de prieteni pe care il are.

Numai bine.
Alin,
parca se putea recomanda din nou dupa o perioada de 15 zile .... s-a crescut perioada la 20 de zile ???? ..:)
Sincer, nu mai stiu exact cat e perioada. :">
Daca iti aduci aminte ca e 15 zile, atunci probabil ca asa e.

Incercam sa ii explic doamnei principiul pentru care am decis cu totii sa nu mai lasam recomandarile la liber. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sugestie" rating recomandari ContSters87904 ContSters87904 Ma gandeam sa facem asa cum exista un rating de popularitate sub care sunt afisate un nr de aplauze si un buton langa el sau pe profilul de consultant, unde ... (vezi toată discuția)
Noutati: profil utilizator, nivel de popularitate si aplauze Alin Popescu Alin Popescu Pentru inceput, trebuie sa specificam foarte clar faptul ca doar utilizatorii care au contul activ (au confirmat adresa de email asociata contului) beneficiaza ... (vezi toată discuția)
Statistici avansate pentru profilul de consultant Admin Admin Incepand de astazi, in pagina de profil al fiecarui consultant se vad grafice care arata evolutia rating-ului si a numarului de recomandari in ultimele 15 ... (vezi toată discuția)