avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Suspendare activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Suspendare activitate

Luna aceasta am infiintat o societate, actionar unic, am optat impozit 3%, neplatitor de tva si pana acum nu am angajat pe nimeni, nu am contract cu un contabil si nu am desfasurat activitate si as dori sa suspend firma. Trebuie sa merg sa fac o cerere la registru comertului? sau trebuie sa angajez un contabil sa declare ca nu am avut activitate? si care sunt costurile suspendarii activitatii
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 17:18, 25 Martie 2011
Hotarare de suspendare a activitatii societatii, contor de cuvinte in vederea publicarii la Monitorul oficial, cerere de inregistrare tipizata de la registrul comertului, declaratia model 3, certificatele constatatoare de autorizare si in jur de 200 ron. Daca intocmiti hotararea la serviciul de asistenta de la registru inca 10 ron.
Revin cu o precizare...inca 100 ron intocmirea actelor nu 10 ron. Scuze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma suspendata temporar de activitate elenca elenca Buna Seara, care este procedura de redeschidere activitate a unei firme suspendata temporar inainte de expirarea perioadei de suspendare? firma a fost ... (vezi toată discuția)
Inchidere punct de lucru si suspendare activitate in acelasi act aditional? contima contima Buna ziua! Am o firma cu un singur punct de lucru (un mic restaurant). Din cauza ca activitatea merge extrem de prost, am decis sa renunt si sa suspend firma. ... (vezi toată discuția)
Domeniu de activitate raulTM raulTM Buna seara Detin un srl comert cu ridicata si doresc sa deschid un magazin cu legume fructe cu amanuntul pe aceeasi firma.Care sunt procedurile de ... (vezi toată discuția)