avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... hotarare irevocabila si definitiva =0
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

hotarare irevocabila si definitiva =0

Din anul 1999 am o hotarare definitiva si irevocabila conform careia paratul (o societate comerciala si consiliul local)este obligat sa lase reclamantului,,
in proprietate si linistita posesie suprafata de ...x ha plantate cu vita de vie..
Din anul 2000 am un proces verbal conform caruia am fost pus in deplina si linistita posesie cu suprafata de x ha plantate cu vita(se mentioneaza ca de fapt nu mai e vita...)
Dupa acest moment ,cu terenul respectiv a fost improprietarita o alta doamna,fara nici o legatura cu familia mea(de catre primar).Aceasta a vandut a doua zi unui scotian.Acesta l-a intabulat.
Ce pot face la acest moment?
Primaria este vinovata?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: dmdc , utilizator 18:36, 29 Martie 2011
Plangere penala...abuz in serviciu
impotriva primarului?nu mai este acelasi acum!!!
vorbim de anul 2000.nu e prea tarziu?
sincer,eu vreau sa recuperez terenul!!
Ultima modificare: Vineri, 25 Martie 2011
dmdc, utilizator
Introduceti actiune in revendicare a terenului respectiv, in cadrul careia se va proceda la compararea titlurilor, dandu-se efect celui mai bine caracterizat.
Pot fi elemente esentiale - prioritatea titlului, cumpararea imobilului de la adevaratul proprietar, etc.







ar trebui sa introduceti actiune in instanta pentru anularea titlului de proprietate.apoi va trebui anulat contractul de vanzare-cumparare prin care acea doamna a vandut terenul.va sugerez sa consultati un avocat care dupa ce va studia actele dvs va va putea spune ce sanse si daca merita sa va inhamati la un sir de procese.
Trebuie sa va inarmati cu multa rabdare. Pana la scoaterea adevarului la lumina va trece mult timp.... Primul pas e constatarea nulitatii titlului de proprietate ,care a fost obtinut prin fals.Dupa aceea o alta actiune pentru acel contract v-c......
Ultima modificare: Duminică, 27 Martie 2011
avvalentina, utilizator

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca s+ proces verbal de punere in posesie=0 dmdc dmdc Din anul 1999 am o hotarare definitiva si irevocabila conform careia reclamantul,,lasa in proprietate si linistita posesie suprafata de ...x ha plantate cu ... (vezi toată discuția)
Revendicare,granituire,revendicare?! dmdc dmdc printr-o decizie a tribunalului din 1999,ramasa irevocabila si definitiva prin nerecurare,se obliga paratii sa lase in propr si posesie suprafata de,,10 ha ... (vezi toată discuția)
Stabilirea limitei de proprietate DANIELA  CRISTINA DANIELA CRISTINA Buna ziua. Am un confict asupra unui teren dobandit prin titlu de proprietate,respectiv o vie.Conform hartii loturilor din primaria comunei terenul trebuie sa ... (vezi toată discuția)