avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1290 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Oportunităţi de colaborare Impartire spatiu birou de avocat
Discuție deschisă în Oportunităţi de colaborare

Impartire spatiu birou de avocat

Cabinet individual de avocat, prin avocat titular, doresc sa impart spatiul aferent biroului propriu de avocatura, cu 1-2 colegi, avocati definitivi, in vederea eficientizarii activitatii si a reducerii costurilor aferente imobilului. Biroul se afla pe Sos.Pantelimon , nr .115, in bloc de locuinte, este renovat modern (parchet, geam termopan, usi noi).
ar fi bine sa postati si in alta parte acest anunt. aveti mai multe sanse de rezolvare.
succes!
Multumesc frumos pentru sugestie.
Ati putea sa imi indicati cu exactitate unde as putea publica anuntul meu?
Buna .Sunt interesata de acest subiect .Daca mai este valabil te rog trimite un mail la urmatoarea adresa

"teodor_proorocu@yahoo.com":-/
Te rog in mail sa treci si numarul de telefon pentru a te putea contacta.
Buna,
subiectul este de actualitate.Ma poti contacta la urmatorul nr de telefon : 0722999157.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consultanta pt. firma telecomunicatii synco synco Buna ziua/seara. Firma de telecomunicatii, din Bucuresti, ne intereseaza colaborare cu un avocat/cabinet de avocatura in scopul unor aspecte legate de dreptul ... (vezi toată discuția)
Practica de specialitate Avocat Liviu Samoila Avocat Liviu Samoila Buna ziua! Sunt student la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti, anul III din toamna, si mi-ar placea sa efectuez un stagiu de ... (vezi toată discuția)
O intrebare juridica legata de un cabinet de avocatura individual sau ceea ce eu consider o neregula cristina28 cristina28 intrebarea mea este alta de fapt,locuiesc intr-o vila cu 3 etaje,acum cateva luni vecinii de sus au vandut artamentul lor(precizez ca suntem doar 3 familii in ... (vezi toată discuția)