avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... De ce legi trebiue sa tin cont la deschiderea unui ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

De ce legi trebiue sa tin cont la deschiderea unui site de recrutare?

Buna ziua! vreau sa pun pe picioare un ong de recrutare si plasare forta de munca si cursuri si recalificare profesionala.
Mai intai vreau sa incep cu un site de recrutare ,precum cele cunoscute ejobs,bestjobs,etc. Dar trebuie sa stiu ce legislatie se aplica in aceasta situatie,unde sa caut documentatie pot sa dau drumul la site chiar daca nu am firma deschisa pt el ?cum protejez site-ul de copiere? care sunt legile de care trebuie sa tin cont?
Cel mai recent răspuns: George , Avocat 09:20, 29 Martie 2011
Mai intati trebuie sa apleati la un birou de avocatura pentru redactarea statutului si pentru acordarea personalitatii juridice a asociatiei(fundatiei).Urmeaza obtinere avizelor de functionare si apoi puteti incepe activitatea .Nu puteti incheia nici un contract si nu puteti emite acte fara a fi persoana juridica .
Buna ziua !
Multumesc pentru raspuns,dar mai am o intrebare pot sa dau drumul site-ului cu titlu de test sa vad ce impact are si sa functioneze gratuit pentru firme si cautatorii de joburi?
da, puteti.
atat timp cat nu folositi situl pentru realizarea de venituri, inregistrarea fiscala nu este neesara si in consecinta nici crearea unei forme specifice (societate comerciala, asociatie/fundatie daca este cazul sau autorizare ca persoana fizica - pfa).
trebuie sa redactati insa termenii de utilizare ale sitului si sa va inregistrati ca prelucrator de dae cu caracter personal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajari avocati stagiari la societatile de avocatura? Iulian81 Iulian81 Buna ziua! As dori sa stiu daca se marile societati de avocatura din Bucuresti mai sunt interesate de avocati stagiari? Le-am dat niste telefoane, nu mi s-a ... (vezi toată discuția)
Licentiata in drept ... am nevoie de ajutor  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Sunt din Bacau, am dat licenta la drept anul trecut si nu reusesc sa gasesc ceva de lucru astfel incat sa ma folosesc de cunostintele mele. As dori ,colaborare ... (vezi toată discuția)
Redactarea unui cv D-ele-A D-ele-A Buna seara. Sunt proaspat absolvent de Drept, si imi doresc sa-mi incep o cariera in acest domeniu. Sunt in cautarea unui job, si vreau sa va adresez o ... (vezi toată discuția)