avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate redactarea unui CV
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

redactarea unui CV

Buna seara. Sunt proaspat absolvent de Drept, si imi doresc sa-mi incep o cariera in acest domeniu. Sunt in cautarea unui job, si vreau sa va adresez o intrebare in legatura cu redactarea cv-ului, precum si a scrisorii de intentie.
Nu stiu exact daca in cuprinsul cv-ului trebuie introdusa si scrisoarea de intentie, mai exact la inceputul acestuia, sau o pot atasa ca fisier separat alaturi de cv.
Mentionez ca mi-am redactat europass cv.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: D-ele-A , utilizator 21:51, 22 Octombrie 2011
Stiu ca este greu cu redactarea unui CV si gasirea unui loc de munca asa ca sugestia mea este sa incerci pe site-yrile specializate cum sunt bestjobs sau ejobs unde gasesti toate informatiile de care ai nevoie si poate si un job.

Succes!
Scrisoarea de intentie este separata de CV; intotdeauna este adresata unei anumite firme, la care ati dori sa va angajati.

In principiu ea se ''pliaza'' pe specificul firmei respective, nu e bine sa fie redactata in asa fel incat sa se potriveasca oriunde. Din scrisoarea de intentie e bine sa rezulte faptul ca dvs. cunoasteti firma respectiva / ati citit despre ea si ati fi un bun angajat pentru ca (si sa va enumerati calitatile).

Cautati pe net ghiduri pentru redactarea unei o scrisori de intentie care sa atraga atentia, se spune ca multi angajatori iau deciziile in functie de scrisoarea de intentie, nu de CV.

Si in niciun caz nu trebuie sa fie mai lunga decat CV-ul :)

Succes!
Nu se invata prin liceu cum se face un cv?

Intrati pe [ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Octombrie 2011
Alexandru Munteanu, Avocat
Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cv juridic? ContSters179222 ContSters179222 M-ar interesa dacă există un anume model de CV folosit printre jurişti sau avocaţi sau se merge pe un model simplu, clasic. Mă gândesc că un cv european ... (vezi toată discuția)
Licentiata in drept ... am nevoie de ajutor  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Sunt din Bacau, am dat licenta la drept anul trecut si nu reusesc sa gasesc ceva de lucru astfel incat sa ma folosesc de cunostintele mele. As dori ,colaborare ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de cateva informatii despre existenta unei societati ndaniela83 ndaniela83 Buna seara, va rog foarte mult daca puteti sa imi dati cateva indicatii despre o societate. Stie careva dintre d-voastra cine/ ce este Crafe Group Romania? Am ... (vezi toată discuția)