avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatia complementara
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatia complementara

buna ma numesc catalina balan sunt din jud vaslui si nu lucrez nici eu nici sotul am un copil si stam la soacra mea deci nu am nici un venit si cu toate aste nu mia venit alocatia complementara credeti ca o sa mai iau?
Cel mai recent răspuns: aly_yoana , utilizator 23:37, 25 Martie 2011
La sfarsitul lui decembrie a fost adoptata o alta lege privind alocatia de sustinere mnoparentala si complementare, asa ca nimeni nu a a luat pe luna ianuarie Trebuie sa mergeti la primarie si sa faceti un alt dosar cu urmatoarele acte : cerere tip (v-o da de la primarie), copii de pe cartile de identitate, a sotului si a dv, copie de pe certificatul de nastere al copilului, adeverinta de la administratia fiscala, atat pt sot cat si pt dv, ca nu aveti venituri, copie de pe certificatul de casatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor social Adrian Nemteanu Adrian Nemteanu Buna seara, O familie compusa din 4 persoane 2 adulti+2 copii minori cu un venit de 880 ron reprezentand ICC-600 RON+ 80 RON ALOCATIILE COPIILOR,poate ... (vezi toată discuția)
Bursa complementara nelu_duleant_ro nelu_duleant_ro in ce conditi se acorda alocatia complementara si daca venitul parintilor intra in calcul daca locuim in acelasi imobil (vezi toată discuția)
Alocatie complementara trufasalina trufasalina buna ziua,ma numesc trufas alina si suntem o familie monoparentala .am o fiica careeste eleva in clasa a x si beneficiaza da aceasta indemnizatie de ... (vezi toată discuția)