avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general EROARE SI AJUTOR!URGENT!
Discuție deschisă în Contabilitate în general

EROARE SI AJUTOR!URGENT!

La o casa de amanet din eroare s-a amanetat metal care nu era aur. Clientul nu l-a mai scos . Cum pot să scap de acest metal? Deci efectiv nu am ce face cu el. Gestiunea mi-am încărcat-o cu el.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 08:05, 26 Martie 2011
Nu aveti cum sa va scadeti din gestiune decat dupa ce se face o cercetare administrativa. Este considerata neglijenta in serviciu ,de catre cel care a a primit obiectul respectiv .Avea obligatia de a verifica foarte atent ,exista solutii speciale care diferentiaza aurul de alte metale . Daca persoana respectiva se face vinovata se iau masuri impotriva acesteia . Ar trebui ca aceasta/acesta sa dea o nota explicativa . Banuiesc ca in contractul de munca este stipulata o clauza referitor la neglijenta in serviciu a salariatilor casei de amanet si masurile care se iau de catre societate pentru o astfel de situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnselaciune la casa de amanet anonim85 anonim85 Buna ziua! Lucrez la o casa de amanet si am probleme cu un client care a adus un lant, doar pe deasupra aur iar in interior cu pilitura. Contractul e facut ... (vezi toată discuția)
Am amanetat o bijuterie despre care nu stiam ca e falsa blecota blecota in urma cu ceva timp am achizitionat de la o persoana o bijuterie despre care am fost convins ca este din aur, am verificat-o la bijutier si am fost convins ... (vezi toată discuția)
Imputare fortata florindiaconu florindiaconu buna seara, sora mea lucreaza la o casa de amanet. Intruna din zile a venit un client cu un obiect din aur sa il vanda, l-a verificat si s-a dovedit a fi aur. ... (vezi toată discuția)