avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... retineri salariale nelegale in timpul sarcinii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

retineri salariale nelegale in timpul sarcinii

am primit o decizie prin care mi se impune sa returnez lunar suma de 620 lei. Fiind netemeinica si nelegala aceasta decizie am actionat in instanta dar am inteles ca trebuie sa dau acesti bani pana la pronuntarea unei hotarari judecatoresti. Sunt in prima luna de sarcina asa ca acest lucru ma afecteaza enorm la baza de calcul pentru cresterea copilului pana la varsta de 2 ani. Ce pot face pana cand obtin hotararea judecatoreasca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:48, 27 Martie 2011
Deciza Curtii de Conturi poate fi atacata in instanta.
Actele emise de aceasta autoritate publica, in exercitarea atributiilor sale conferite prin Constitutie si Legea nr.94/1992, inclusiv sentintele si deciziile pe care le pronunta, au caracterul unor acte administrative jurisdictionale, si nu al unor hotarari judecatoresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz primar pirina pirina Am urmatoarea problema, primarul ca ordonator principal de credite emite decizie de poprire pe salariu si blocare de conturi salariale pentru ... (vezi toată discuția)
Recuperare "prejudiciu" la brut sau la net? pirina pirina Pentru recuperarea unui asa zis \"prejudiciu\" de 8050 lei but si 2146 lei contributii angajator cum este corect sa sa procedeze: se retine la brut suma de ... (vezi toată discuția)
Amnistie fiscala LIA VRANCEANU LIA VRANCEANU Buna ziua . Va rog sa ma lamuriti si pe mine , daca se poate , in urmatoarea problema : in anul 2009 am castigat in instanta acordarea unui spor de dispozitiv ... (vezi toată discuția)