avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice caiet de sarcini
Discuție deschisă în Achiziţii publice

caiet de sarcini

exista un model? as vrea sa invat eu deoarece cine lucreaza aici nu prea imi pot da informatii. multumesc
Cel mai recent răspuns: Ioana ISVORANU , Consilier juridic 17:05, 5 Iulie 2008
Nu exista un model de caiet de sarcini. Intrati pe www.e-licitatie.ro si cautati anunturile care contin si documentatia de atribuire in format electronic din care va puteti inspira pentru a va intocmi propriul caiet.
uite cateva link-uri unde poti gasi modele de caiete de sarcini:
[ link extern ]
www.tools.store.ro/docs/doc_diverse/Caiet%20de%20sarcini%20grupuri%20electrogene%20-%20model.doc www.ecsoexo.ro/resurse/6.%20Anexa%203-i%20Model%20de%20Caiet%20de%20Sarcini%20(cu%20productie).doc
multumesc. cu ajutorul vostru ma simt mai putin pierduta. chiar daca nu e exact ceea ce imi trebuie de multe ori ma juta foarte mult sfaturile voastre.
recomand si eu [ link extern ]
Caiet de sarcini pentru executia si montajul tâmplariei termoizolante din PVC (Specificatie tehnica) , este un ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin 1120/2013 creatza_70 creatza_70 Puteti sa-mi explicati mai bine, care ar fi pasii in cazul procedurii simplificate de achizitie pentru beneficiarii de fonduri europene din mediul privat, ... (vezi toată discuția)
Licitatie constructie 100 miliarde ron katya24 katya24 Buna ziua. Pentru a participa la o licitatie in privinta executarii unei constructii cu statul, in valoare de aproximativ 100 miliarde ron, care ar putea fi ... (vezi toată discuția)
Caiet sarcini lucrari constructii jacqueline_k jacqueline_k O societate comerciala (privata) doreste sa dezafecteze o zona ocupata de constructii si instalatii, urmand ca pe terenul ramas liber sa se construiasca ... (vezi toată discuția)