avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice licitatie constructie 100 miliarde ron
Discuție deschisă în Achiziţii publice

licitatie constructie 100 miliarde ron

Buna ziua. Pentru a participa la o licitatie in privinta executarii unei constructii cu statul, in valoare de aproximativ 100 miliarde ron, care ar putea fi taxa de participare si valoare caietului de sarcini?
Exista un anumit sablon pentru aceste costuri?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 14:15, 23 Mai 2012
Caietul de sarcini poate fi gratuit . Garantia de participare = aproximativ 2% din valoarea estimata a contractului fara tva.

Dar, conform OUG 34/2006( privind atribuirea contractelor de achiziţie publica, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii) si a Hotararii 925/2006 privind normele de placare :
"După data de 31 decembrie 2006, autoritatea contractantă are obligaţia de a transmite spre publicare anunţurile de intenţie, de participare şi de atribuire, inclusiv pe cele de tip erată la respectivele anunţuri, către operatorul SEAP."
Deci puteti intra pe SEAP si sa descarcati toata documentatia (caiet de sarcini, fisa de date , formulare)
[ link extern ]
Cautati la: Anunturi / Anunturi de participare dupa autoritatea contractanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa caiet de sarcini hihahi hihahi Cum se stabileste taxa unui caiet de sarcini? Am incercat participarea la o licitatie si mi s-a parut cam mare pretul unui caiet de sarcini si anume 200lei, si ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea achizitionarii caietului de sarcini ankalaura85 ankalaura85 Buna ziua! Cunosteti cumva vreo reglementare legala prin care un participant la o licitatie este obligat sa cumpere de la autoritatea contractanta caietul de ... (vezi toată discuția)
Cerere de oferta servicii in cadrul proiect posdru (partener autoritate publica) carmenbucur carmenbucur Suntem o institutie publica, partenera in cadrul unui proiect Posdru. Trebuiesc achizitionate servicii formare profesionala din anexa 2B in val>30 000 ... (vezi toată discuția)