buna ziua,eu si sotul meu nu mai suntem impreuna ,doar in acte,deoarece nici unul dintre noi nu am inaintat divortul (lipsa momentan de bani),dar el nu mai are rabdare si vrea sa se mute in casa pe care amandoi am construit-o si la care amandoi bineinteles ca platim (inca) rate,cu femeia care ia facut un copil, mi-a luat cheia fara ca eu sa stiu si ia dat-o ei..........s-a motivat ca trebuie sa o duca undeva ca sa poata sa-si creasca copilul......ori nu mi se pare normal deoarece si eu sunt proprietara si bineinteles ca nu i-am dat acordul.........intrebarea mea este pana divortam si impartim bunurile care le avem,dobandite in 20 de ani de casnicie....cum pot eu legal bineinteles sa o pot impiedica pe femeia asta sa intre in casa mea? Specific ca sotu' de la intai luna viitoare vrea sa locuiasca in casa impreuna cu femeia asta ........ce pot sa fac ca sa-i impiedic,deoarece el nu vrea mai astepte pana divortam. Va multumesc.:sorry:
Buna seara!
Sunteti intr-o situatie foarte urata si grea, care nu prea are variante favorabile dvs., psihic vorbind. De aceea cred ca ar fi bine daca acum v-ati gandi in primul rand cum sa va protejati pe dvs. si pe fiica dvs., nu cum sa le faceti rau lui sau ei. Pentru o rezolvare cat mai rapida a problemei este nevoie in primul rand sa acceptati ca situatia este asa cum este – ma refer la faptul ca raul este facut si nu pare sa mai fie cale de intoarcere in ceea ce-l priveste pe sot. Aveti raspundere fata de fiica dvs. care din fericire e mare si va poate fi un real sprijin moral in tot ce se intampla. Incercati varianta comunicarii cu el, de ce nu si cu ea, poate e o persoana cu care se poate discuta si il poate influenta in bine. Exista varianta divortului si partajului facute prin acord de mediere care ar oferi o cale mai usoara atat financiar cat si ca durata de timp. Fiind vorba despre un copil care va veni pe lume, cred ca si ei au tot interesul ca aceasta situatie urata sa se rezolve cat mai repede. In definitiv, interesul dvs. (si nu numai) esta ca acest cosmar sa se sfarseasca, nu? Va dorim mult succes, si fiti tare: cand se inchide o usa, se deschide o fereastra :hugall:
:luck: