avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inchisoare cu suspendare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inchisoare cu suspendare

Buna seara! se pot da doua pedepse de inchisoare cu suspendare??
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:00, 29 Martie 2011
MihaiIancu a scris:

Accidentul s-a intamplat cu cateva luni in urma,m-am "inteles" cu victima si NU a depus plangere impotriva mea.totusi a doua fapta a mea e in domeniul rutier,nu am mai furat nimic,nu am omorat sau violat pe nimeni..
dacă nu era nicio problema, de ce te-ai "ÎNŢELES" cu victima să nu depună plângere?!...
MihaiIancu a scris:

Accidentul s-a intamplat cu cateva luni in urma,m-am "inteles" cu victima si NU a depus plangere impotriva mea.totusi a doua fapta a mea e in domeniul rutier,nu am mai furat nimic,nu am omorat sau violat pe nimeni..
dacă nu era nicio problema, de ce te-ai "ÎNŢELES" cu victima să nu depună plângere?!...
MihaiIancu a scris:

Deci trebuie neaparat sa-i conving sa mearga sa dea declaratii..de declarat,cel mai bine sa zica exact cum s-a intamplat..chiar asa s-a intamplat,nu am mintit cu nimic..prietenul victimei a venit la geamul masinii,ma injura si ma amentinta sa ma scoata din masina..eu n-am coborat si el a lovit cu pumnul geamul si l-a spart..atunci eu am plecat.
şi dacă ai plecat, ai făcut ceva pentru victimă?
@25martie
Exista anumite infractiuni pt care impacarea partilor/retragerea plangerii inlatura raspunderea penala. Deci s-a "impacat" pt ca asa prevede legea.
In rest, acesta este un forum de discutii juridice, pt cele morale incercati un site al patriarhiei.
MihaiIancu a scris:

De ce am ajuns asa greu la politie..in primul rand dupa ce mi-a spart geamul nu m-am gandit ca tot el o sa sune la politie(normal eu trebuia sa fac asta)si in minutele alea am sunat baiatul care mi-a incredintat masina si mi-a zis sa nu-mi fac griji de geam ca masina are asig. Casco si in al doilea rand nu am crezut ca am lovit-o asa de tare incat sa aiba nevoie de spitalizare si sa se ajunga la politie..pur si simplu am atins-o putin..

Depinde foarte mult care va fi situatia de fapt retinuta de organul judiciar.
Este complicat sa va tot pun intrebari dar fata presupun ca era cazuta la pamant...si ati vazut.
Daca ati fi sunat pe loc la salvare dupa parerea mea cu un avocat care sa fi stiut cum sa puna problema nu va mai durea capul in ceea ce priveste infractiunea aceasta...
Este posibil ca organul judiciar sa considere ca v-ati speriat deoarece ati crezut ca ati omorat-o si din acest motiv ati fugit de la locul accidentului...
Daca se va considera asa este foarte probabil sa primiti o pedeapsa cu executare...

Alte discuții în legătură

Permis de conducere retinut, dovada fara drept de circulatie MihaiIancu MihaiIancu Buna seara! in aprilie 2010 am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu victime..cum a fost,la plecarea de loc,am lovit o fata care vroia sa treaca prin ... (vezi toată discuția)
Art 180 al 2 vs art 18 indice 1 (amenda administrativa) ContSters47148 ContSters47148 Salut, Am fost citat intr-o problema.Nu o sa o povestesc acum.Dl politist mi-a zis ca e mica infractiunea,nu am antecedente penale,am recunoscut si am si ... (vezi toată discuția)
Bună seară,in urmă cu 2 zile am legat săniile după mașina ... alinbrumaru176@gmail.com alinbrumaru176@gmail.com Bună seară,in urmă cu 2 zile am legat săniile după mașina și am plimbat copiii la care unu din copii a căzut de pe sania respectivă..am oprit mașina ... (vezi toată discuția)