avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Taxa Habitat
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Taxa Habitat

Buna ziua.O intrebare:Este legal ca in judetul Dambovita ,fiecare proprietar de casa sa plateasca taxa de habitat?Mama are o casa in com Matasaru,Dambovita.In ultima factura de energie electrica a fost inclusa aceasta taxa pentru gunoi care trebuie platita obligatoriu odata cu factura de curent iar in caz de neplata se plateste penalizare la aceeasi valoare cu a energiei electrice.Mentionez ca mama nu a beneficiat niciodata de serviciile acestei societati de colectare a deseurilor,nu are tomberon in fata portii,nu are contract cu aceasta societate dar e obligata sa plateasca taxa de 16 lei introdusa abuziv in factura de energie electrica.Este legal cum procedeaza cei de la Electrica si societatea de gunoi?
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 12:27, 27 Martie 2011
Contestati elementele din factura respectiva, pe care le considerati abuzive(atasati copia facturii).Transmiteti personal (luati nr. inregistrare) sau prin corespondenta firmei emitente nemultumirea dvs. si asteptati raspunsul.
La nr de telefon pe care le dau cei de la Asociatia pt dezvoltare intercomunitara adica acea asociatie de gunoi raspund cei de la Consiliul Judetean Dambovita
mama are contract cu alta societate de colectare ?
Nu
e o hotarare la nivel de judet.
[ link extern ]
[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Taxa habitat Okta43 Okta43 Buna ziua, Am o casa de vacanta in comuna Valea Lunga, Dambovita. Acum cateva zile am primit prin posta o scrisorica cu titlul \\"Titlu executoriu numarul ... (vezi toată discuția)
Taxa habitat eugen2011 eugen2011 Am o casa de vacanta unde platesc factura de lumina odata la 3 luni( asa am facut contractul cu furnizorul de electricitate dupa ce mi-a verificat actele sa ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru pentru o cerere in contecios administrativ a13 a13 Vreau să atac în contecios administrativ la Tribunalul Dâmbovița o hotărâre a Consiliului Local Cornațelu pe subiectul taxei de habitat. Cât este taxa ... (vezi toată discuția)