avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general semnatura electronica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

semnatura electronica

stie cineva ceva legat de obligativitatea semnaturii electronice de la 1 iulie?care-i nr.legii?:O
Cel mai recent răspuns: Viorel_Lucaciu , utilizator 14:48, 31 Martie 2011
In HG nr.1397/2010 privind modelul, conţinutul, modalitatea de depunere şi de gestionare a “Declaraţiei privind obligaţiile de plată a contribuţiilor sociale, impozitului pe venit şi evidenţa nominală a persoanelor asigurate” este reglemantat asa ceva.
Se precizeaza si in Codul Fiscal art. 296 indice 19 alin. 4 si 5.

Art. 296 indice19

Depunerea declaraţiilor
.......
(4) Declaraţia prevăzută la alin. (1) se depune prin mijloace electronice de transmitere la distanţă, pe portalul e-România.

(5) Prin excepţie de la prevederile alin. (4), până la data de 1 iulie 2011, declaraţia prevăzută la alin. (1) se poate depune la organul fiscal competent sau la oficiile acreditate de Ministerul Finanţelor Publice, în format hârtie, semnat şi ştampilat, conform legii, însoţit de declaraţia în format electronic, pe suport electronic.
......
Si o I.I.neplatitoare de TVA trebuie sa aiba aceasta semnatura electronica?
daca are salariati, da
Dar asociatiile de proprietari, care au numai contracte civile?
Ultima modificare: Joi, 31 Martie 2011
Viorel_Lucaciu, utilizator

Alte discuții în legătură

Semnatura electronica lumifatu lumifatu buna ziua, imi poate spune cineva daca semnatura electronica este obligatorie? conform carei legi? administratorul unei firme are nevoie sa depuna anumite ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratii fiscale- semnatura electronica ContSters123067 ContSters123067 [b]Codul de procedură fiscală[/b] ... Art. 83 Depunerea declaraţiilor fiscale (1) Declaraţia fiscală se depune la registratura organului fiscal ... (vezi toată discuția)
Semnatura electronica activsorf activsorf Declaratia 100 se depune obligatoriu cu semnatura electronica,sau se poate depune ca si pana acum ? (vezi toată discuția)