avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Coasigurarea medicala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Coasigurarea medicala

Buna ziua. As vrea sa ma lamuriti intr-o problema. Sotul meu este pensionar gr. III si, de la 1 ianuarie 2011, plateste cota de 5,5% pentru asigurarile de sanatate. Deocamdata nu lucreaza nicaieri. Eu am terminat somajul. Vreau sa stiu daca trebuie sa inchei un contract cu casa de sanatate, pana imi gasesc un serviciu, pentru a fi asigurata medical, sau ma pot considera coasigurat, prin intermediul sotului meu. Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Asigurare medicala gratuita funda ioana funda ioana De 1 an nu mai am serviciu. Nu am primit nici somaj si niciun fel de ajutor. Sotul meu este pensionar definitiv si i se retin asigurari medicale (5,5 %). Eu, ... (vezi toată discuția)
Sotul fara serviciu al unui pensionar este si el asigurat? babacu54 babacu54 Sotul unui PENSIONAR ANTICIPAT ,caruia i s-a terminat somajul ,este asigurat ????:stunned: (vezi toată discuția)
Nu am niciun venit - unde si cat trebuie sa platesc sanatatea? Adriana68 Adriana68 Am terminat perioada de somaj, nu am niciun venit si ca sa pot beneficia in continuare de asigurarile sociale, va intreb unde si ce suma ar trebui sa achit ... (vezi toată discuția)