avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita suspendata
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita suspendata

buna ziua
exista o execuatre silita inceputa si suspendata pe perioada partajului, procesul de partaj a ajuns in faza de recurs , inaintat de fostul sot , daca nu a depus motive , maine fiind infatisarea , banuiesc ca se va incheia cu ultima hotarare . intrebarea mea este daca se mai poate adresa intr-o instanta superioara daca pierde recursul si pana cand este suspendata executarea silita? cand devine o hotarare definitiva si irevocabila , de la care instanta?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:02, 1 Aprilie 2011
se mai poate adresa instantei prin caile extraord de atac, revizuire/contestatie in anuluare insa numai pt motivele limitative prev de art.317-322 c.pr.civ., insa execut silita poate fi reluata din acest mom-pronunt dec din recurs
hot devine def si irev de la epuizarea cailor de atac, deci prin dec din recurs.,
multumesc pt raspuns
as mai avea o intrebare. o interdictie de vanzare a unui imobil instituita de un tribunal cat este valabila , adica are si un termen de prescriptie si in acest caz , care este acel termen?
Interdictia ramane valabila pana la indeplinirea obligatiei stabilita de catre instanta de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am pierdut in recurs. ce pot sa mai fac? zamolxevaleriu zamolxevaleriu Informaţii detaliate despre dosar Număr unic dosar: 10889/280/2009 Înregistrat în data de: 11.05.2010 Obiect dosar: anulare proces verbal de ... (vezi toată discuția)
Cale de atac împotriva unei decizii civile irevocabilã datã de tribunal Florin Lucian Manolescu Florin Lucian Manolescu Dacă s-a dat o decizie civilă irevocabilă de către tribunal mai există vreo cale de atac? Dacă da,unde se poate adresa această cale. Vă mulţumesc. (vezi toată discuția)
Contestatie la executare admisa ContSters22096 ContSters22096 daca s-a admis o contestatie la executare si s-a dispus anularea unora dintre actele de executare, sentinta este executorie? (conf art 720 indice 8 C.proc. ... (vezi toată discuția)