avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Planul de afacere si dreptul de autor
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Planul de afacere si dreptul de autor

Planul de afacere poate fi considerat o creatie, intrand astfel sub protectia dreptului de autor?
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 01:05, 31 Martie 2011
Raspunsul este negativ, din moment ce probabil doriti sa protejati ideea de afacere, si ideile nu pot fi protejate prin drept de autor. (vezi art.9 a. din Legea 8/1996)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce este copyright ? / copyright pe idee ? oarfa oarfa Conceptul relativ de copyright (drept de autor) il inteleg. Nu pot ma pot lauda ca ii stiu toate ascunzisurile ca e absurd pentru un simplu \"citizen\". Ce ... (vezi toată discuția)
Se pot inregistra ca marca intrebarile pentru un concurs? ionu roman ionu roman este posibil ca emitent al unor intrebari pentru anumite genuri de concursuri ca eu sa imi inregistrez ca marca aceste intrebari? Pentru a nu putea fi folosite ... (vezi toată discuția)
Sunt dictionarele protejate de drepturile de autor? Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Ma intrebam daca dictionarele sunt protejate de drepturile de autor? (vezi toată discuția)