avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... anulare act transfer
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

anulare act transfer

va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema:
- societatea pe care o administrez se afla la momentul actual in procedura de insolventa
- am contestat deschiderea procedurii mi s-a respins recursul, nu am mai avut drept la reorganizare si nici administratorul judiciar nu a vrut sa propuna un plan de reorganizare
-pana acum s-a intocmit procedurile premergatoare, s-a judecat recursul, intalniri ale creditorilor, etc insa nu s-a dispus inca intrarea in faliment
- cel care a facut cerere de intrare in insolventa a intrat la randul sau in faliment iar lichidatorul sau cere anularea actului de transfer care a stat la baza datoriei initiale
- se invoca un pret prea mic, o evaziune fiscala, neplata a impozitului de profit in principiu o vina atat a mea cat si a vanzatorului
- prima intrebare este pot fi eu tras la raspundere in vreun fel in atare situatie sau cel care raspunde ar fi eventual administratorului societatii care mi-a vandut
- si a doua problema - la momentul actual as fi de acord cu anularea facturii intrucat in afara acestei datorii mai am o suma foarte mica de platit la bugetul de stat(pt care am lichiditati in cont), acestia fiind de fapt singurii mei creditori
- daca sunt de acord ce se intampla cu societatea mea, mai intra in faliment sau se incheie procedura si pot sa-mi reiau activitatea
- si o ultima intrebare daca eu sunt de acord iar administratorul meu judiciar nu, ce se intampla

va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Falimentul este reversibil? OFICIU JURIDIC OFICIU JURIDIC Speta este urmatoarea : Societate impotriva careia se dispune deschiderea procedurii de insolventa , nu primeste citatie , notificare sau altceva , se judeca ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre insolventa si faliment redstyle redstyle buna ziua! avem o societate care a fost bagata in insolventa ptr suma de 1 mil vechi ..procesul abia s-a incheiat ..iar acum in urma recursului sentinta a ... (vezi toată discuția)
Nelamurire insolventa Ccnbooks Ccnbooks Buna ziua! Am urmatoare nedumerire.O persoana apropiata mie detine o societate care in prezent se afla in procedura de insolventa.Desi o vreme a reusit sa ... (vezi toată discuția)