Adrian Stoica 
	    	Practician in insolventa

Adrian Stoica 
	    	Practician in insolventa	    

problema mea este daca judecatorul poate dispune inchiderea procedurii fara radierea societatii , avand in vedere ca nu exista datorii sau ma trezesc cu firma radiata chiar daca a doua zi presupun ( poate gresesc) ca voi castiga recursul. Pana se intoarce dosarul de la Curtea de Apel se radiaza de 5 ori firma.
~ final discuție ~
 stanceni	                   

buna ziua
in urma cu 3 luni de zile am aflat despre numirea unui lichidator al uneia din societatile debitoare si luand legatura cu acesta mi s.a solicitat ... (vezi toată discuția)
	                    stanceni	                   

buna ziua
in urma cu 3 luni de zile am aflat despre numirea unui lichidator al uneia din societatile debitoare si luand legatura cu acesta mi s.a solicitat ... (vezi toată discuția)

corstef	                   

pentru datoriile curente (exceptand creanta din tabel) pe care societatea aflata in reorganizare le are fata de un creditor, se poate intenta actiune de ... (vezi toată discuția)
	                    corstef	                   

pentru datoriile curente (exceptand creanta din tabel) pe care societatea aflata in reorganizare le are fata de un creditor, se poate intenta actiune de ... (vezi toată discuția)

Marghescu	                   

Am un fost client...
Am constatat tarziu ca a intrat in procedura de insolventa si din pacate s-a pronuntat falimentul la al doilea termen. La primul s-a ... (vezi toată discuția)
	                    Marghescu	                   

Am un fost client...
Am constatat tarziu ca a intrat in procedura de insolventa si din pacate s-a pronuntat falimentul la al doilea termen. La primul s-a ... (vezi toată discuția)