avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1516 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Sunt obligata sa platesc TVA?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Sunt obligata sa platesc TVA?

Buna ziua,
Am avut o lucrare pentru care am emis factura la o institutie publica. Nu am incasat contravaloarea facturii de 4 luni si e posibil sa mai dureze pana voi primii banii. Sunt obligata sa platesc TVA, pentru aceasta factura? Cum pot rezolva, doarece nu dispun de finantele necesare.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 20:51, 6 Aprilie 2011
daca sunteti in faliment, orice forma de executare silita se intrerupe.
lichidatorul analizeaza situatia si daca este cazul, propune atragerea raspunderii persoanelor care se fac vinovate de aceasta situatie a debitoarei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura neincasata Iael Iael Buna ziua , As dori sa cer un sfat cu privire la cum se poate trece in contabilitate o factura pe care nu am incasat-o si care este posibil sa nu o ... (vezi toată discuția)
Urgent ce fac??? OANA GORAN OANA GORAN am uramtorul caz, sc se inchide, ramane cu datorii de xxxmiliarde. fata de mine- creditor datoreaza y miliarde, o mare parte din suma a acoperit-o prin ... (vezi toată discuția)
Falimentul unei societati comerciale andrada_sb andrada_sb Poate un creditor( societate de leasing) sa declare falimentul unei societati comerciale, care nu si-a achitat debitele fata de societatea de leasing de mai ... (vezi toată discuția)