avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Mesaje private... de necitit!
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Mesaje private... de necitit!

Am primit in urma cu vreo cateva luni un mesaj fara titlu. Nu avea scris ca de obicei, [fara subiect]... ci avea lipsa subiect...
Azi, surpriza mare! Am primit iar o minunatie de gen... Lipseste locul unde ar trebui sa scrie subiectul sau fara subiect de parca ar fi sters cu guma... parca e decupata o bucatica de pagina... sau din monitorul meu! :P

Probabil ca si acesta va fi sters, necitit, ca si cel anterior. :(
Daca insa aveti vreo solutie, mai astept cateva zile! :)

Curios, in ceea ce ma priveste, cand am citit:" mesaje private... de necitit!", am intrat repede sa vad despre ce este vorba.....
Poate ma ajuti sa inteleg raspunsul tau... ca nu mi-e clar: ai incercat sa ma ajuti sau sa ma faci sa zambesc?

:-/
Liliana,
Nu prea am inteles mesajul tau .... poate oboseala e de vina ... ai primit mesaje private pe care nu le poti citi?
Sunt doua posibilitati :
1. cel care ti-a trimis mesajul nu a scris nimic in el si atunci apare gol mesajul.
2. incearca sa stergi fisierele temporare create de navigarea pe net si cele cookies.
In mod normal, nu ar trebui sa se poata trimite un mesaj fara sa i se completeze titlul.
O sa vedem exact care e problema.

Scuze ca raspund tarziu. Am fost in vacanta luni si marti :">
Ultima modificare: Miercuri, 11 Iunie 2008
Admin, administrator
Cred ca m-am prins ce s-a intamplat. Nu se poate scrie un mesaj fara subiect (apare la subiect sintagma [fra subiect]), dar se poate scrie un mesaj in care subiectul sa fie "spatiu". Adica, daca trimitatorul a batut spatiu in casuta subiect, atunci mesajul se trimite cu "spatiu" pe post de subiect.

Remediem problema ;)

Alte discuții în legătură

Probleme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sirbu elena sirbu elena draga avocat net ce se intampla cu acest site. mi-a ramas ca necitit un mesaj si daca intru pe optiunea mesaje private nu apare nici unul in aceasta situatie. ... (vezi toată discuția)
Modificari avocatnet.ro pianistul pianistul 18 Aprilie 2008 -[b]Forum[/b] - am adaugat rating-ul pe mesaj 15 Aprilie 2008 -[b]Discutii private[/b] - o noua sectiune in care ... (vezi toată discuția)
Cinci lucruri care nu va plac la forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Rugamintea din aceasta seara este sa ne ajutati sa imbunatatim modul in care se navigheaza, se citesc si se scriu mesaje in forum-ul avocatnet.ro. Care sunt ... (vezi toată discuția)