avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... minor belgian - cetatenie romana
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

minor belgian - cetatenie romana

Buna ziua
Ma numesc Mari , sunt cetatean roman , si de curand am nascut-o pe fetita mea in Belgia, cu cetatenie belgiana , tatal ei fiind deasemenea cetatean belgian
As dori sa stiu care sunt demersurile care trebuie facute , pentru ca fetita sa dobandeasca si cetatenia romana
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Cum imi obtin copilul nascut in belgia? anouka89 anouka89 Buna ziua, As dori sa ma ajutati si pe mn cu niste orientari si demersuri juridice. Am locuit in Spania 10 ani si de 2 ani sunt in Belgia impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Drept international privat crinami crinami Buna ziua, am si eu o intrebare legata de o chestiune de drept international privat: un tata, cetatean belgian vrea sa isi recunoasca copilul . Copilul ... (vezi toată discuția)
Divorț international G.E. G.E. Bună ziua! Sunt într-o situație dificila și as fi recunoscător pentru un sfat bun. Sunt bărbat, am 36 de ani, locuiesc în Belgia de peste 10 ani și ... (vezi toată discuția)