Cristina Paisa 
	    	Avocat

Cristina Paisa 
	    	Avocat	    

quiras 
	    	Utilizator

quiras 
	    	Utilizator	    

AlinaCostin31 
	    	Utilizator

AlinaCostin31 
	    	Utilizator	    

Buna ziua,
As dori sa ma ajutati si pe mn cu niste orientari si demersuri juridice.
Am locuit in Spania 10 ani si de 2 ani sunt in Belgia impreuna cu concubinul meu, cu care tocami am avut o fetita, ce are acum 14 luni.
Ideea e ca relatia s-a deteriorat extrem de mult, aparent vorbim despre hartuire psicologica in cuplu, si alta iesire nu vad decat terminarea acestei relatii definitiv, pentru a opri tensiunea si stresul zilnic, ce vad ca afecteaza puiutul meu.
Problema este ca fiica mea s-a nascut aici in Belgia si, deci, e cetatean belgian din parinti romanca si spaniol.
Cum as putea sa fac sa parasec Belgia si sa imi ramana numai mie fetita, adica sa o aduc in Romania si sa stea cu mine.
Va foarte multumesc din suflet pentru raspunsuri.
 Adrian ALBU 
	    	Avocat

Adrian ALBU 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 Biancadi	                   

Buna ziua !
Sunt Romanca dar locuiesc in Belgia impreuna cu prietenul meu , dar eu nu am nationalitate Belgiana
In schimb el este iranian , dar are si ... (vezi toată discuția)
	                    Biancadi	                   

Buna ziua !
Sunt Romanca dar locuiesc in Belgia impreuna cu prietenul meu , dar eu nu am nationalitate Belgiana
In schimb el este iranian , dar are si ... (vezi toată discuția)

AlinaCostin31	                   

Buna seara ,am si eu o problema, si cer ajutorul vostru. 
Situatia este urmatoarea:Cetateanca romanca stabilita de multi ani in Belgia ,cu 2 minori  nascuti ... (vezi toată discuția)
	                    AlinaCostin31	                   

Buna seara ,am si eu o problema, si cer ajutorul vostru. 
Situatia este urmatoarea:Cetateanca romanca stabilita de multi ani in Belgia ,cu 2 minori  nascuti ... (vezi toată discuția)

ContSters352744	                   

Buna seara,am o problema si nu stiu cum o pot rezolva,eu sunt romanca si sunt in spania cu fetita mea de 5 ani,tatal ei e spaniol,st despartita de el si am ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters352744	                   

Buna seara,am o problema si nu stiu cum o pot rezolva,eu sunt romanca si sunt in spania cu fetita mea de 5 ani,tatal ei e spaniol,st despartita de el si am ... (vezi toată discuția)