avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... semnatura si stampila de la asociatie privata de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

semnatura si stampila de la asociatie privata de locatari(sector 2)

anul trecut am radiat masina care era pe numele meu am luat alta care am inscris-o pe numele sotului adresa este aceeasi.
am platit locul de parcare la posta pe numele meu( nu al sotului )
pe anul in curs
am fost la adp si trebuie sa reinoiasca contractul si mai trebuie o alta cerere noua care trebuie depusa tot la adp (cerere pe numele sotului) care trebuie semnata si stampilata de asociatia de locatari.
presedintele blocului detine stampila dar acesta nu vrea sa puna stampila si sa
semneze.(exista o singura stampila )#-o
daca nu depun acea cerere pana la 31 martie este posibil ca sa i-mi ia locul de parcare ?sunt si alte cereri depuse din bloc
mentionez inca odata ca masina care era pe numele meu este radiata iar cea noua este pe numele sotului iar locul de parcare este platit
cum pot sa rezolv cu presedintele blocului sa i-mi puna stampila ?
daca locul este platit poate sa il revendice altcineva ?
daca se poate puteti sa i-mi raspundeti cat mai repede posibil?
va multumesc!
In sectorul 3 nu iti trebuie acordul asociatiei. Doar copie de pe CI din care sa reiasa domiciliul si copie de pe talonul masinii , ca apartine persoanei care face cererea .
:offtopic:
Am auzit de la un perdant, ca in sectorul 6, ADP a repartizat locuri de parcare pentru persoane care nu au domiciliu in blocul adiacent parcarii....

Concluzia este ca ADP 6 nu solicita acel document....
eliasav
am si eu un vecin ce are platita parcarea in alta parte, e vorba probabil de hotararile consiliilor locale sa ceara aprobarea de la asociatie.
Revenind la subiect...
Pentru a avea ceva la mana...., faceti o hartie catre presedinte, prin care solicitati acea hartie stampilat. O trimiteti prin posta, cu confirmare de primire. In cazul in care se ajunge la pierderea locului de parcare din cauza neeliberarii acelei "tzidule", iar motivul nu este intemeiat (nu vad ce ar putea invoca) puteti sa-l actionati in justitie pentru abuz.
@geo
Despre interesele cui vorbim aici? Daca este pus in functie, presedintele reprezinta interesele tuturor proprietarilor in limitele legii.
Ultima modificare: Joi, 31 Martie 2011
Armenteros, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubii decizie presedinte bloc MariaGeo MariaGeo Buna ziua, Va scriu in speranta ca poate ma puteti lamuri/ajuta cu o informatie. Din data de 1 nov familia Popescu s-a mutat din bloc ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare adp ContSters326994 ContSters326994 Buna ziua, Locuiesc de 39 de ani intr-un bloc si nu am beneficiat niciodata de un contract ADP pentru un loc de parcare. Acum o luna de zile am aflat ca fiul ... (vezi toată discuția)
Parcare de resedinta Roxana Gabriela Roxana Gabriela Buna seara, Mai am nevoie de un sfat: parcarea din fata blocului tocmai a fost impartita si locurile se vor plati. Eu am masina in leasing si se pare ca ... (vezi toată discuția)